Kikkoman Hon Tsuyu Kaori Sirodashi Sauce 500ml.
Product of Japan
A concentrated clear soup that features the rich scent and taste of bonito flakes. The salty mellowness and the taste and color of the ingredients make it possible to quickly finish a dish with a good dashi stock
The product received may be subject to package modification and quantity from the manufacturer.
We reserve the right to make any changes without prior notice.
*The images used are for advertising purposes only.
soy sauce (soybeans, wheat), sugar, flakes (bonito flakes, tuna flakes, sardine flakes, mackerel scad flakes, auxis flakes), salt, dried sardine, bonito flake extract, fermented wheat seasoning solution, mirin, yeast extract, kombu seaweed, seasoning (amino acids), alcohol, acidifier.
Refrigerate after opening.
เมนู ชาบูสุกี้จักรพรรดิ์ กลมกล่อมทั้งน้ำซุปน้ำจิ้ม
วัตถุดิบส่วนน้ำจิ้มพอนสึ
• คิคโคแมน ฮอน สึยุ คาโอริ ชิโรดาชิ (ซุปปลาแห้งเข้มข้น ชนิดสีอ่อน) 2 ช้อนโต๊ะ
• โชยุ 1 ถ้วยตวง
• น้ำตาล 3 ช้อนโต๊ะ
• น้ำเลมอน 3 ช้อนโต๊ะ
• มิริน 2 ช้อนโต๊ะ
วัตถุดิบส่วนน้ำซุปชาบู
• คิคโคแมน ฮอน สึยุ คาโอริ ชิโรดาชิ (ซุปปลาแห้งเข้มข้น ชนิดสีอ่อน) ½ ถ้วยตวง
• น้ำสะอาด 4 ถ้วยตวง
• เนื้อหมูสไลซ์ 200 กรัม
• เนื้อวากิวสไลซ์ 200 กรัม
• ชุดเนื้อสัตว์ทะล ชุดผักรวม และ เส้นอูด้ง ตามชอบ
วิธีทำ
STEP 1 : ทำน้ำจิ้มพอนสึ
ผสม โชยุ "คิคโคแมน ฮอน สึยุ คาโอริ ชิโรดาชิ" (ซุปปลาแห้งเข้มข้น ชนิดสีอ่อน) น้ำตาล น้ำเลมอน และมิริน ผสมให้เข้ากัน เตรียมไว้
STEP 2 : ทำน้ำซุป
นำ "คิคโคแมน ฮอน สึยุ คาโอริ ชิโรดาชิ" (ซุปปลาแห้งเข้มข้น ชนิดสีอ่อน) ผสมกับน้ำสะอาด แล้วยกขึ้นตั้งเตา
STEP 3 : จัดเสิร์ฟ
ลวกเนื้อสัตว์ต่าง ๆ เช่น กุ้ง ปู ปลา เนื้อวากิวสไลซ์ ผักต่าง ๆ และเห็ดตามชอบ
เพิ่มรสชาติด้วยน้ำจิ้มพอนสึ เพียงเท่านี้ “ชาบูญี่ปุ่นจักรพรรดิ” ของเราก็พร้อมเสิร์ฟแล้วจ้า!