Kikkoman Soy Sauce.
• This fine flavoured seasoning is so versatile use it in everyday foods such as chicken fish steak chops sausages burgers soups and stews egg dishes and pasta dishes etc as well as for barbecuing and salad dressing.
The product received may be subject to package modification and quantity from the manufacturer.
We reserve the right to make any changes without prior notice.
*The images used are for advertising purposes only.
Water, Soybeans, Wheat, Salt.
Refrigerate after opening.
เมนู ข้าวหน้าเนื้อวากิว Kikkoman Gyudon (Japanese Beef Bowl)
วัตถุดิบ
• คิคโคแมน ซอสถั่วเหลือง (โชยุ) 2 ช้อนโต๊ะ
• คิคโคแมน อะยิ-มิริน 1 ช้อนโต๊ะ
• น้ำมันงา 1 ช้อนโต๊ะ
• หอมใหญ่สไลส์ 50 กรัม
• น้ำตาลทราย 1 ช้อนชา
• ขิงขูด 1 ช้อนชา
• น้ำเปล่า 1/4 ถ้วย
• เนื้อไทยวากิวสไลส์ 300 กรัม
• ไข่ออนเซน, งาขาวคั่ว, ขิงดองซอย และต้นหอมซอย ตามชอบ
วิธีทำ
STEP 1 : ใส่น้ำมันงาลงบนกะทะ และหอมหัวใหญ่สไลส์ ผัดจนสุก ตามด้วย คิคโคแมน ซอสถั่วเหลือง (โชยุ) 2 ช้อนโต๊ะ หลังจากนั้น
STEP 2 : เติม คิคโคแมน อะยิ-มิริน 1 ช้อนโต๊ะ ผัดให้เข้ากัน
STEP 3 : เติมน้ำตาล ขิงขูด และน้ำเปล่า คลุกเคล้าให้เข้ากัน เมื่อน้ำเดือดใส่เนื้อไทยวากิวสไลส์ลงผัด เมื่อสุกตักราดบนข้าวสวยญี่ปุ่น เสิร์ฟพร้อมไข่ออนเซน โรยงาขาวคั่ว, ขิงดองซอย และต้นหอมซอย